Naujienos
2020 09 09
Paaiškėjo, kaip atrodys naujasis „Monday Office“, duris atversiantis verslo centre „Green Hall 3“

„Sėkmingas „Monday Office“ veiklos modelis paskatino šią paslaugą plėsti ir naujasis duris atvers antroje rudens pusėje. Jis taip pat bus ryškus bei išskirtinis kaip ir pirmasis, jau palankiai įvertintas nuomininkų. Pastarasis, nepaisant pandemijos, šiais metais visiškai išnuomotas. Dėl biurų antrajame „Monday Office“ jau vyksta intensyvios derybos su potencialiais nuomininkais ir šiuo metu rezervuota apie trečdalis patalpų,“ – sako „Monday Office“ valdančios SBA bendrovės „Urban Inventors“ komercijos padalinio vadovas Giedrius Muliuolis.

Anot jo, atsidarius antrajam „Monday Office“, šios koncepcijos biurų viešbučio valdomas plotas padvigubės – iki 900 kv. metrų. Naujojo 460 kv. metrų ploto „Monday Office“ interjerą kūrė „Heima Architects“ architektai Kristijonas Skirmantas ir Gabrielė Monika Žemaitytė.

„Čia madinga tai, kas nemadinga kitur. Į vieno stiliaus rėmus naujojo biurų viešbučio interjero įsprausti negalėtume. Jame bus galima rasti art deco, midcentury ir kitiems XX a. stiliams būdingų motyvų, tačiau tikslas buvo pratęsti su pirmuoju pradėtą darbą - sukurti biurą žmonėms, vertinantiems unikalumą ir identiteto svarbą. Projektuojant pirmąjį, tiek mes, tiek projekto užsakovai nebuvo tikri ar klientai palankiai priims ryškius ir nestandartinius sprendimus. Šiandien žinome - būsimi „Monday Office“ gyventojai tam pasiruošę“, - sako vienas projekto autorių K. Skirmantas.

Anot jo, naujajame „Monday Office“ praėjimo perspektyvos priešingos pusės tarpusavyje kalba kontrastinga architektūrine ir spalvine raiška. Viena pusė - minkšta ir amorfiška, kitoje - griežtų formų ritmas. Kaip ir pirmajame, spalvos čia vaidina dominuojantį vaidmenį. Atskyrimą tarp skirtingų biuro pusių dar labiau sustiprina gilūs ir sodrūs, tačiau iš priešingų spalvų spektro pusių parinkti atspalviai, kuriantys ramią ir šiltą biurų viešbučio atmosferą.

K. Skirtmantas pasakoja, kad bendrose erdvėse numatomi minkšti veltinio paviršiai kartu su akustiškai veikiančiomis lubomis ir jau „Monday Office“ atpažinimo ženklu tapusiu kilimu ne tik suteikia biurui jaukumo, bet ir padės išvengti aido.
Taip pat numatyti keli posėdžių kambariai, erdvi virtuvė, poilsio erdvė ir lauks skaniausia kava mieste. Atokiau nuo pagrindinės bendravimo erdvės bus įrengtos kelios uždaros ir pusiau atviros zonos, skirtos ramiai pasikalbėti telefonu ar privačiai sudalyvauti konferenciniame pokalbyje.

Pirmojo „Monday Office“, įsikūrusio verslo centre „Green Hall 2“, interjerą taip pat kūrė „Heima Architects“. Edimto Šimeliūno ir Povilo Daugio darbas konkurse „Mano erdvė“ 2018 m. tarptautinės komisijos pripažintas geriausiu. Metinėje rinkodaros efektyvumo konferencijoje „Password“ 2019 m. „Monday Office“ įvedimo į rinką kampanija pripažinta efektyviausia.

SBA grupė yra viena didžiausių Lietuvoje, veikianti NT, tekstilės ir baldų gamybos sektoriuose. Grupės įmonėse dirba arti 5000 žmonių. SBA priklauso NT inovacijų bendrovė „Urban Inventors“, plėtojanti ne tik verslo slėnį „Green Hall“ Vilniuje, bet ir BLC verslo centrą Kaune, taip pat investicijų valdymo bendrovė „Capitalica Asset Management“, kuri Kaune valdo verslo centrą „Kauno Dokas“, Vilniuje – „135“ ir plėtos modernių biurų kompleksą „Verde“ Rygos centre Skanste rajone.

Susijusios naujienos