Naujienos
2020 08 05
„Urban Inventors“ vadovu tapo Giedrius Cvilikas

Giedrius Cvilikas septynerius metus (2008 – 2015 m.) vadovavo didžiausiai transporto infrastruktūros statybos bendrovei Baltijos šalyse „Kauno tiltai“ ir buvo jos valdybos narys.  Jam vadovaujant bendrovė įgyvendino išskirtinius projektus – rekonstravo Vilniaus ir Kauno oro uostus, tiesė „Rail Baltica“ atkarpą, rekonstravo magistralę Vilnius-Kaunas-Klaipėda, tiesė aplinkkelius. 

Pastaruosius trejus metus G.Cvilikas buvo stebėtojų tarybos narys ir vadovavo „INVL Technology“ valdomoms informacinių technologijų bendrovėms Lietuvoje, Estijoje, Norvegijoje, Moldovoje,  kurios teikia programinės įrangos vystymo, skaitmenizavimo ir kitus IT sprendimus vietos valdžios institucijoms.

„Prisijungiu prie ambicingos komandos ir tikiuosi savo patirtį panaudoti įgyvendinant jau pradėtus projektus bei imantis naujų. Šiuo metu nekilnojamojo turto rinkai yra galimybių metas, todėl tikiu, kad nauji nestandartiniai sprendimai, kuriais pasižymi SBA ir „Urban Inventors“, užtikrins sėkmingą įmonės plėtrą ateityje“, - sako naujasis „Urban Inventors“ vadovas Giedrius Cvilikas.

Vilniuje „Urban Inventors“ valdo Neries pakrantėje esantį trijų verslo centrų slėnį „Green Hall“. Jai priklauso ką tik užbaigtas verslo centras BLC, įsikuręs pačiame Kauno centre, šalia SBA grupės atnaujinamos tarptautinį pripažinimą pelniusios Vienybės aikštės. Bendrovė taip pat stato vysto SBA Technologijų ir inovacijų parką šalia Klaipėdos. Čia pastačiusi „Innovo logistika“ logistikos centrą šiuo metu stato naują baldų ruošinių gamyklą „Laminn“. Be investicijų į komercinį nekilnojamąjį turtą „Urban Inventors“ planuoja imtis gyvenamosios statybos Kaune.

 SBA yra viena didžiausių Lietuvos kapitalo įmonių grupių, veikianti nekilnojamojo turto (NT), tekstilės ir baldų gamybos sektoriuose. Be „Urban Inventors“ SBA NT sektoriui taip pat priklauso investicijų valdymo bendrovė „Capitalica Asset Management“, kuri Kaune valdo verslo centrą „Kauno Dokas“, Vilniuje – „135“ ir plėtoja modernių biurų kompleksą VERDE Rygoje.

Susijusios naujienos